Bogføring

Bogføring for virksomheder i alle størrelser

Stabil regnskabsassistance med fokus på deadlines

Ønsker du hjælp til din bogføring? Så kan Dit Lokale Bogholderi ordne det for dig. Jeg er professionel bogholder, og jeg udfører bogholderiopgaver og giver regnskabsassistance for større og mindre virksomheder på bl.a. Frederiksberg samt Rødovre, Glostrup og mange andre steder.

Jeg lægger vægt på at være stabil og at overholde alle tidsfrister. Jeg lægger også vægt på at være tilgængelig. Det skal kort sagt være nemt at få kontakt med mig. Derfor vender jeg altid retur, hvis en kunde har ringet forgæves eller har skrevet.

Jeg holder styr på bilag, bank og moms

Jeg står gerne for hele eller dele af dit bogholderi. Dermed behøver du ikke at tænke på bilag samt den daglige bogføring, løbende momsindberetning og bankafstemning m.v.

Du vælger selv omfanget af min hjælp. De fleste ønsker, at jeg laver årsregnskabet. Nogle kunder ønsker også hjælp til fakturering, lønregnskab og likviditetsbudget.

Jeg har et indgående kendskab til mange forskellige brancher, og jeg lægger vægt på at være proaktiv i min rådgivning. Det kan være om optimering af virksomheden eller om skatteforhold. Jeg samarbejder med CLA Reply om antihvidvask, og dermed kan jeg også råde om uhensigtsmæssigheder.

Få et uforpligtende tilbud på bogføring

Du er velkommen til at få mere at vide om mine priser og om mine ydelser inden for bogholderi. Jeg kommer gerne ud til dig for at høre mere om dine ønsker og forventninger samt om din virksomhed. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede bogføring.

Skriv til mig her

Udfyld vores formular med din forespørgsel, og jeg vil kontakte dig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig i dag og få svar inden for 24 timer

​Her får du en forklaring af forløbet, inden vi indgår et samarbejde. 

Hvad skal du bruge hjælp til?

Jeg ser hvad jeg kan gøre og kontakter dig

Du overvejer mit tilbud

​​Dit Lokale Bogholderi ApS     /    Islevdalvej 200 1. sal, 2610 ​Rødovre  /    Tlf.: 31 31 68 04   /    E-mail: ulla@ditlokalebogholderi.dk    /    CVR: 38611534