Årsregnskab​

Årsregnskab med resultatopgørelse og balance

Jeg er tilgængelig og nem at få kontakt med

Ønsker du hjælp til at udarbejde dit årsregnskab? Så er Dit Lokale Bogholderi en oplagt mulighed for dig. Jeg tilbyder professionel regnskabsassistance til alle former for erhverv i bl.a. Rødovre og Glostrup samt på Frederiksberg og omegn.

Jeg er en stabil bogholder, som aldrig har misset en deadline. Jeg lægger vægt på, at jeg skal være tilgængelig og nem at få kontakt med. Derfor vender jeg altid retur, når der er bud efter mig. Jeg lægger endvidere vægt på at være proaktiv i min rådgivning og at komme med input til optimering af virksomheden.

Hvad er et årsregnskab?

Et årsregnskab er et overblik, der indeholder en resultatopgørelse og en balance. Der er kort sagt tale om en redegørelse for virksomhedens aktiviteter i det forgangne regnskabsår.

Årsregnskabet ligger til grund for virksomhedens skatteforhold, men også for kreditværdighed, bankforhold og lignende. Det er endvidere et arbejdsredskab, som skal give ledelsen og ejeren et indblik i virksomhedens økonomi.

Jeg tilbyder alle former for hjælp til regnskab og løbende indberetning af f.eks. moms og SKAT. Samtidig tilbyder jeg at afslutte årsregnskabet, så det er klar til din revisor, hvis der er krav om revision.

Jeg har stort kendskab til mange forskellige brancher, og jeg samarbejder med CLA Reply om antihvidvask. Dermed kan jeg altid give dig den rette rådgivning.

Få et tilbud på udarbejdelse af årsregnskab

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker et møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og forventninger. Vi kan samtidig tale om din virksomhed og dine aktiviteter. Herefter kan jeg give et uforpligtende tilbud på at udarbejde dit årsregnskab. Jeg står også gerne for den løbende bogføring.

Skriv til mig her

Udfyld vores formular med din forespørgsel, og jeg vil kontakte dig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig i dag og få svar inden for 24 timer

​Her får du en forklaring af forløbet, inden vi indgår et samarbejde. 

Hvad skal du bruge hjælp til?

Jeg ser hvad jeg kan gøre og kontakter dig

Du overvejer mit tilbud

​​Dit Lokale Bogholderi ApS     /    Islevdalvej 200 1. sal, 2610 ​Rødovre  /    Tlf.: 31 31 68 04   /    E-mail: ulla@ditlokalebogholderi.dk    /    CVR: 38611534